sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Nyt juhlitaan!

Routamieli on jo livistänyt maailmalle, mutta nyt on aika juhlia pitkän taipaleen päättymistä ja uuden alkamista. Tiedoksi siis, että ensi keskiviikkona 26.11. on Routamielen kirjajulkkarit Proffan Kellarissa, osoitteessa Rehtorinpellonkatu 6, Turku. Olen paikalla kuudesta eteenpäin ja kertoilen hauskahkoja juttuja, keskustelen ja myyn kirjaa (á 25,60 €). Tällä kerralla kutsu koskee vain täysi-ikäisiä lukijoita.

Tervetuloa!
11 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa! Oma kappaleeni saapui jo postissa, ja on ollut nautinto lukea. :) Julkkareihin en pääse, kun olen 160 km liian kaukana, mutta pitäkää hauskaa! :)

  VastaaPoista
 2. Paljon paljon onnea! :) Voin uskoa, että tulevasta viikosta tulee jännittävä! Kaikkea hyvää Routamielelle.
  Sääli, että julkkarit ovat Turussa, olisin muuten tullut. Olen kuitenkin hengessä mukana, ja tilaan kirjan netistä mahdollisimman pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ymmärrän välimatkaongelmat. Niitä on vielä vähän enemmän, kun päätin laittaa julkkarit viikolle. Viikonloput ovat liian täynnä tähän aikaan vuodesta. Arkijuhlat tekevät ulkopaikkakuntalaisten saapumisen kovin vaikeaksi, mikä toki on ikävää :/

   Poista
 3. Ikävä kyllä en pääse osallistumaan julkkareihin näin keskellä viikkoa. Pitäkää hauskaa ja toivottavasti löytyy paljon uusia lukijoita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, viikkojuhlat eivät sovi, jos matkaa on paljon. Mutta kiitos. Juhlitaan me joskus toiste :D

   Poista
 4. Onnea kovasti! Olen hengessä mukana, vaikka paikalle en pääsekään. Ehkä raportoit tänne sitten julkkarien tunnelmia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen mukana fiiliksissä! :) Raportti olisi kiva, ja vielä parempi, jos saisit napattua jonkun kuvan tänne ihailtavaksi! :)

   Poista
  2. En yleensä muista ottaa yhtäkään kuvaa, mutta yritän parhaani. Raportoin kyllä varmasti!

   Poista
 5. Onnea vielä kerran kirjan julkaisusta! Aloitinkin jo sen lukemisen, mutta olen vielä hyvin alussa.

  VastaaPoista